Produkty pro zabalování na míru (3)

Pohanková mouka 1000g vivio

Pohanková mouka 1000g vivio

Hirschová mouka se skládá z mletých hirsových zrn - jednoho z nejstarších obilovin s mnoha zdravými výhodami. Proso je bezlepkové a zásadotvorné obilí, které obnovuje přirozenou rovnováhu kyselin a zásad v těle, čistí ho, bojuje proti volným radikálům a houbám. Mouka je snadno stravitelná, nealergenní, má jemně oříškovou příchuť a je levnější než jiné produkty ze skupiny "Super Foods". Je zdrojem vlákniny, hořčíku, nenasycených mastných kyselin, zinku, železa a B-vitaminů. Hirschová mouka je skutečnou injekcí prospěšných látek a silnou detoxikací pro tělo. Hillettová mouka je také bohatým zdrojem vlákniny, která je dnes obecně známá jako produkt, který podporuje trávení a pozitivně ovlivňuje stabilizaci hladiny cukru v krvi. To vše vede k pocitu sytosti a menší touze %*RWS - referenční hodnota potravin &nbsp; <strong> Použití </strong> Hirschová mouka může být použita na...
PREMIUM BALENÍ

PREMIUM BALENÍ

Většina našich produktů je balena v papírových krabicích, které jsou metalizované stříbrnou, zlatou a duhovou fólií. Naše mnohaleté zkušenosti s realizací nejkomplexnějších a nejrůznějších rafinovaných prací pro zákazníky z Polska i ze zahraničí vám zaručují dokonale vyrobené obaly. Tiskneme OBALY s širokým spektrem rafinací, včetně UV hybridních laků, perleťových laků, těžkých laků s obsahem třpytek, glitru nebo železa, laků, které vytvářejí 3D efekt (ražení) a konvexních laků, které nám umožňují vytvářet smyslové obaly.
Mandlové Flaky 250g

Mandlové Flaky 250g

Lískové ořechy, stejně jako samotné mandle, jsou bohaté na živiny. Obsahují vitamíny, minerály, bílkoviny a vlákninu, a mají tedy pozitivní účinky na zdraví. Mají vysoký obsah zdravých nenasycených tuků. Nenasycené tuky jsou nezbytnou součástí zdravé stravy. Předpokládá se, že jejich pravidelná konzumace může snížit celkovou hladinu cholesterolu. Mandle jsou bohaté na vitamín E, známý antioxidant, který zastavuje oxidační procesy, čímž čistí cévy a brání srdečním onemocněním a zpomaluje stárnutí buněk. Předpokládá se, že mandle přispívají k udržení zdravých kostí díky obsahu vápníku, hořčíku, manganu, mědi, vitamínu K, bílkovin a zinku. Kromě toho mandle obsahují: vitamíny skupiny B, vlákninu a fosfor. & Nbsp; <strong> Složení: </strong> mandle & nbsp; <strong> nutriční hodnota na 100g </strong> energetická hodnota